Kleyn Trucks is wereldwijd, in meer dan 100 landen, één van de grootste onafhankelijke handelsondernemingen op het gebied van gebruikte bedrijfsvoertuigen. Klanten kunnen kiezen uit een actuele voorraad van 1200 tweedehands vrachtwagens, trekkers, opleggers en aanhangwagens. Kleyn Trucks verkoopt en verscheept ruim 7000 voertuigen per jaar naar alle uithoeken van de wereld.

Het team van Netaffairs heeft een uitstekende managed hostingoplossing neergezet. De site is snel, stabiel en betrouwbaar. In de jaren dat wij hosten bij Netaffairs hebben wij een zeer hoge uptime, ondanks de sterke groei in bezoekers en vele updates. Als er al een calamiteit is, dan wordt dat super snel opgepakt en is het meestal al opgelost voordat wij er iets van merken. Een uitstekende hostingpartner!” – Bart Deenik, e-commerce & IT manager Kleyn Trucks

2 miljoen bezoekers

De website speelt een centrale en kritische rol in het bedrijfsproces van Kleyn Trucks. De website trekt gemiddeld 2 miljoen bezoekers per jaar en moet 24 uur per dag beschikbaar voor potentiële kopers vanuit de hele wereld. Het is essentieel voor Kleyn Trucks dat de website snel, stabiel en veilig is. Daarnaast moet de hostingpartij snel kunnen schakelen bij calamiteiten zijn.

Maatwerk hostingoplossing

Netaffairs verzorgt al enige jaren de hosting voor Kleyn Trucks. Wat begon met één virtuele server, is uitgegroeid naar een geclusterde managed hosting oplossing met meerdere servers. Een op maat gemaakte hostingoplossing die precies past binnen de wensen en eisen van Kleyn Trucks en klaar is voor groei. Hierbij aangevuld met goede afspraken over reactietijden en het verhelpen van storingen completeren de hostingoplossing. De architectuur biedt mogelijkheden om in de toekomst eenvoudig extra resources bij te schakelen en met Kleyn Trucks mee te groeien.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een soortgelijke hostingoplossing of bent u benieuwd naar wat Netaffairs kan betekenen voor uw webshop? Neem dan contact op met Richard Groen of bel naar 023 – 554 67 88.

Related Projects