Spanienweinonline.de is een Duitse webshop gericht op de verkoop van Spaanse wijnen. De webshop was op zoek naar een betrouwbare hostingpartij nadat de samenwerking met een andere aanbieder was stopgezet. Een belangrijke voorwaarde die Spanienweinonline.de had was dat de snelheid van de webshop gewaarborgd bleef.

Snelle laadtijd

De keus van Spanienweinonline.de is gevallen op Netaffairs Internetdiensten. Om de snelheid van de webshop te optimaliseren heeft Netaffairs verschillende versnellingstechnieken geïmplementeerd. Zo wordt er onder andere gebruik gemaakt van Alternative PHP Cache (APC), Lesti Full Page Cache (FPC) en een Memcache. Hierdoor wordt de laadtijd van Spanienwein beperkt tot circa anderhalve seconde.

Kennis van zaken

Het is voor Spanienwein belangrijk dat Netaffairs snel schakelt bij eventuele problemen. Door het partnership met Netexpo Internet kan Netaffairs op zowel hosting, als op website inhoudelijke vraagstukken direct antwoord geven. Dit maakt Netaffairs de ideale sparringpartner.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een soortgelijke hostingoplossing of bent u benieuwd naar wat Netaffairs kan betekenen voor uw webshop? Neem dan contact op met Richard Groen of bel naar 023 – 554 67 88.

Related Projects