Netexpo Internet is een full service internetbureau in Haarlem. In het begin van het internettijdperk was het vanzelfsprekend dat internetbureaus hun eigen hostingplatform onderhielden. Nu de eisen met betrekking tot snelheid en support steeds hoger worden, heeft Netexpo begin 2012 besloten de hostingtak af te stoten en onder te brengen bij een gespecialiseerde hostingpartner.

‘Partners in crime’

Netexpo is een partnership aangegaan met Netaffairs vanwege de jarenlange ervaring en de focus op e-commerce hostingoplossingen. “Wij kunnen ons hierdoor focussen op het ontwikkelen van concepten en online (e-commerce) applicaties en kunnen volledig vertrouwen op de expertise van onze hostingpartner,” zegt Menno Vriesema, managing partner Netexpo Internet.

Snel schakelen

Netexpo heeft ook voor Netaffairs gekozen vanwege de locatie in Haarlem. “Als er een nieuwe applicatie gelanceerd wordt, kunnen we snel schakelen met de systeembeheerders,” aldus Menno Vriesema. “Daarnaast worden storingen door de supportafdeling proactief opgepakt, zodat we onze (gezamenlijke) klanten goed kunnen servicen.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de mogelijkheden van het partnerprogramma van Netaffairs of bent u benieuwd naar de hosting mogelijkheden voor uw website? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of bel naar 023 – 554 67 88.

Related Projects