Most Wanted is een Magento webshop met fashion voor vrouwen, variërend van kleding tot tassen en andere accessoires. De webshop kwam in eerste instantie tot stand uit het verkopen van één t-shirt, wegens groot succes is Most Wanted uitgegroeid tot één van de bekendste fashion online webshops met een groeiend netwerk van vele duizenden klanten!

“Met behulp van de hostingoplossing van Netaffairs is het mogelijk om onze duizenden bezoekers per dag een goede online ervaring te bieden en al onze orders succesvol te verwerken op MostWantedNL.nl. In de maand maart is onze gemiddelde omzet zelfs verdriedubbeld! “ – Danique Bossers, founder & director Most Wanted

Magento Hosting

Netaffairs verzorgt voor Most Wanted de Magento hostingoplossing. Deze oplossing is speciaal ontwikkeld voor e-commerce software als Magento. Want elke hapering of downtime heeft invloed op uw omzet. De hostingoplossing van Netaffairs zorgt door middel van versnellingstechnieken zoals Redis cache, Memcache, Alternative PHP Cache, RAMdisk en Full Page cache ervoor dat uw webshop snel en altijd bereikbaar is. MostWantedNL.nl behaalt daarom dan ook een up-time van 99,9%.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een soortgelijke hostingoplossing of bent u benieuwd naar wat Netaffairs kan betekenen voor uw webshop? Neem dan contact op met Richard Groen via 023 – 554 67 88 of richard@netaffairs.nl.

Related Projects